Qui som

Alejandro Segura

Alejandro-Segura

Marisin Torren

M.sinTorren

Rocio Gomez

Roccio Gomez

Susana Prades

Susana-Prades

Maria Julian

Maria-Julian

Marta Tomas

Marta-Tomas

Albert Gargallo

Albert-Gargallo

Imma Boix

Imma Boix

QUI SOM

Som un grup de mediadors d'assegurances, dirigit per Alejandro Segura Verge, amb més de 30 anys d'experiència en el sector.

Alejandro, disposa del "Títol de Mediador d'Assegurances", depenent del MINIESTERIOO D'ECONOMIA I HISENDA I DE LA DIRECCION GENERAL DE D'ASSEGURANCES I FONS DE PENSIONS, amb Nº de Registre 49424 i és membre del COL·LEGI DE MEDIADORS D'ASSEGURANCES DE TARRAGONA i L' CONSELL GENERAL DE MEDIADORS D'ESPANYA, DE L'CECAS (Centre d'estudis del Consell General), etc.

La seva àmplia Formació adquirida des de la creació de l'empresa allà per l'any 1983, i també per la seva formació anterior en economia d'empresa i Dret Mercantil i mitjançant la formació contínua ha realitzat diferents cursos i seminaris que comencen des de l'assistència al primer congrés de Mediadors , celebrat a GIRONA Lloret de Mar) el 1987, Madrid 1990 i 1993 i Sevilla 2002.

Ha participat en seminaris de totes les especialitats d'assegurances com ara, "Curs Monogràfic sobre" Llei 50/1980 de contracte d'Assegurances (Madrid 1984), Curs específic sobre Llei / 7/1998 sobre "condicions de contractació", (Barcelona 1999) , Assegurances per a Particulars Tarragona 1985, L'assegurança aplicat a les Pimes, Barcelona 1986, Gestió i Tramitació en sinistres Lerda 1987, Responsabilitat Civil i el seu impacte en l'empresa, Saragossa 1988, Fiscalitat de les assegurances de Vida i Plans de Pensions (Madrid 2006 ), Gerència de Riscos (Barcelona 2007), Introducció als Mercats financers (Barcelona 2008), Curs especialització MDA: Gestió d'inversions (Sevilla 2009) Creativitat i innovació en assegurances (Barcelona 2013), i Lleida 2014. Canvis en l'IRPF, aplicat a l'Assegurança (Tarragona 2014).

El personal, disposa d'amplis coneixements en tots els aspectes de l'assegurança des de la formalització de les pòlisses, la tramitació dels sinistres i el seguiment d'ells i el control de les incidències que poguessin donar-se.

El nostre personal està en contínua formació assistint periòdicament a cursos sobre els diferents aspectes de les assegurances.

Basem la nostra empresa en la qualitat del servei al client, oferint un tracte personalitzat a través nostre equip de professionals. Inicialment analitzem conjuntament amb els nostres clients les seves necessitats, proposant el programa d'assegurances que millor s'adapti a les seves necessitats.